Sunday, December 7, 2014

Keistimewaan Set Berpantang & Ibu Menyusu

Kini ramai ibu2 yang memilih untuk berpantang bersama Shaklee. Banyak sudah pengalaman yang dikongsi oleh ibu2 yang telah melaluinya. Kebanyakan ibu yang berpantang kali kedua atau seterusnya, yang pertama kali mengambil set bersalin Shaklee merasai kelainannya. 

Mari kita tonton video kisah salah seorang ibu2 hebat yang sangat gembira dan berpuas hati setelah mengamalkan Set Berpantang/ Menyusu Shaklee ni..


Dia Peer Counselor Laktasi, Tapi Masih Buat INI from iReach HD on Vimeo.Menyusu Anak Pramatang Memang Mencabar, Apa Yg Perlu BUAT? from iReach HD on Vimeo.


Di bawah adalah keterangan set pantang bersalin & breastfeeding Shaklee secara ringkas:

SETKANDUNGANKETERANGAN
C (confinement/ berpantang)VitaLeaMultiVitamin & Multi Mineral. Membekalkan keperluan nutrisi tubuh
B ComplexTerdiri dari 8 vitamin B dengan asid folik. Membantu mengurangkan depresi, metabolism, pembinaan sel darah merah.
Vita-C Sustained ReleasedVitamin C pelepasan perlahan2 sesuai untuk bekalan vitamin C sepanjang hari
ZincMengelakkan kelesuan, menyembuhkan luka, menjaga kesihatan sel.
Set C + allfalfaAlfalfaMengecutkan Rahim, membantu membanyakkan susu ibu, mgngurangkan sakit2 sendi, membuang toksin**Awas jika anda ada alergi alfalfa, penyakit autoimune & SLE, anda TIDAK BOLEH mengambil alfalfa
SET C+ OstematrixOstematrixKalsium+ Magnesium + Vitamin D + mineral lain untuk kesihatan tulang & bermanfaat untuk penyusuan ibu
Set C + ESPESPProtein soya non-GMO yang terdiri dari asid amino untuk pembinaan sel tubuh dan bermanfaat untuk penyusuan susu ibu


Kebaikan set berpantang Shaklee ini adalah ia dibuat dari bahan semulajadi dan menjalani ujian klinikal. terbukti selamat dan berkesan. Sesuai juga untuk ibu-ibu bagi mengatasi masalah rambut gugur tatkala bayi berusia 3-6 bulan kelak.


Atau anda boleh menghubungi saya,

Siti Marlina binti Badaruddin
Shaklee ID no. 859745
simply4mama@gmail.com
016 350 5456


ORDER ONLINE DISINI


'Click Here' Untuk Register 
KEAHLIAN SEUMUR HIDUP 

http://simply4mama.blogspot.com/p/daftar-keahlian.html

No comments:

Post a Comment