Thursday, July 25, 2013

CoQHealth Plus - Membantu Jantung Lebih Sihat

CoQHealth plus (kandungan utamanya adalah CoQ10) merupakan produk terbaru dari Shaklee..baru sahaja dilancarkan pada Jun baru2 ni..Saya percaya kemunculan produk ini pasti memberikan kelegaan buat rakyat Malaysia memandangkan penyakit jantung merupakan antara 10 penyakit utama di Malaysia dan juga antara pembunuh utama di Malaysia selain kencing manis. Kita tahu yang senaman merupakan cara yang paling mudah untuk memiliki jantung yang sihat. Tetapi kita ada pilihan lain yang dapat membantu jantung lebih sihat dan bertenaga iaitu mengamalkan makanan tambahan untuk jantung..

small but powerful

CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan dalam kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan lebih baik.

CoQ10 telah ditunjukkan dapat:

• Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
• Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap 
   pengoksidaan LDL
• Meningkatkan peredaran darah
• Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di 
   dalam darah

Sekarang saya berikan pada suami saya setiap hari CoQHealth Plus. Saya sendiri juga mengambilnya..lebih2 lagi di bulan puasa, produk CoQHeatlh plus semestinya membantu dalam memberi tenaga. InsyaAllah..


Anda bagaimana? Adakah anda rasa jantung anda benar benar sihat?....Berhati hati ya kerana penyakt jantung adalah 'silent killer' tanpa simptom2 yang jelas dan nyata..... Jadi pastikan anda berikan yang terbaik untuk jantung anda dan jantung orang yang anda sayangi..

Jangan lupa hubungi saya utk dapatkan harga yg menarik!


 

No comments:

Post a Comment