Monday, January 9, 2012

Kesihatan Keluarga | Vitamin Pencegah Kanser


Vita-Lea – Kerana kebanyakan daripada kita tidak mendapat semua nutrien yang kita perlukan daripada diet semata-mata. —> Vitalea sebagai makanan tambahan (multivitamin / multimineral) melengkapkan pemakanan untuk apa yang kita tidak dapat dari diet kita.
Energizing Soy Protein – Protein soya terbukti bagus untuk mengurangkan risiko kanser payudara dan kanser prostat, dan ia meningkatkan tenaga dan membantu mencegah osteoporosis.
B-Complex – Pengambilan vitamin B yang mencukupi boleh mengurangkan risiko kanser pangkal rahim—> kebanyakan kita tidak mendapat vitamin B yang kita perlukan dari diet kita.
Sustained Release Vita-C – Oleh kerana Vitamin C dapat membantu mencegah pembentukan nitrosamines dan radikal bebas yang berbahaya yang boleh menyebabkan kanser —> ramai di antara kita tidak mendapat cukup vitamin C daripada diet kita.Vita-E – Vitamin E dan selenium adalah antioksidan semulajadi yang membantu melindungi kita dari kanser.
CarotoMax – CarotoMax mengandungi fitonutrien penting yang ditemui dalam mereka buah-buahan segar dan sayur-sayuran yang kita tidak makan secara tetap —-> fitonutrien dalam CarotoMax telah ditunjukkan untuk mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, dan penyakit mata.
OmegaGuard – Kajian telah menunjukkan bahawa menggantikan lemak dalam diet dengan lemak yang sihat seperti EPA dapat mengurangkan risiko kanser.

Dapatkan khidmat konsultasi percuma dan diskaun istimewa hari ini. Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment