Testimonial (Shaklee Effect)

Ibu Muda Ini Serik Nak Beranak Lagi Sbb Seksa Pantang. Apa Yg Buat Dia Berubah? from iReach HD on Vimeo.



Haid Tidak Teratur Buat Dia Emo Sokmo, Suami Pun Bingung from iReach HD on Vimeo.



Minah Ni Cepat Penat & Pancit Kalau Balik Travel. Nasib Baik... from iReach HD on Vimeo.



Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.



Anemia Ibu Hamil ni Dah Warded Pun Degil - Nasib Kakak Garang from iReach HD on Vimeo.



Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... from iReach HD on Vimeo.



Puasa Semasa Hamil Tak Semestinya Lembik Lunyai. Tengok Betapa Cergas Makcik ni... from iReach HD on Vimeo.



Ibu Yg PANIK Nak Tambah Susu Badan; Hingga Sanggup.... from iReach HD on Vimeo.



Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah Nak Lumpuh? from iReach HD on Vimeo.



Rahsia Dia Tambat Hati Suami Kaw2, Sambil Tersenyum Manja from iReach HD on Vimeo.



TESTIMONIAL Energizing Soy Protein di sini

TESTIMONIAL Collagen Shaklee Collagen Powder

TESTIMONIAL GLA Complex



masalah mudah pening & mudah pitam

Dulu2 saya ada masalah mcm seperti mudah pening ,mudah pitam , berdebar2.. bila saya baca2.. tu antara tanda kurang iron/ zat besi.. Dan mmg blood pressure saya rendah...mmg saya akui,byk2 vitamin,vitalea saya selalu skip mkn.. Kemudian saya konsisten makan 2bj vitalea sehari ( as rekomended di label botol Vitalea tu).. tapi Alhamdulillah after few months ..baru sy notice,, dah tak mudah pitam.. dan bukan tu jer.. Shaklee Vitalea memang best... Hari ini mari kita baca kisah Dilla yg ada masalah lebih kurang sama... Saya petik kisah ini dari blog beliau..
___________________________
DSC03805_200x162Thanks Dila kerana berkongsi...

 
"Bulan lepas (November), saya mc sampai 2 hari...dua-dua hari berlaku kejadian yang sama..Waktu pagi, memang tak larat untuk bangun..apatah lagi nak pergi ke tempat kerja...kepala pening sangat..Bila pergi klinik, tekanan darah saya agak rendah, 90/60..bila tengok tapak tangan pun pucat lesi sangat. Doktor kata tekanan darah rendah dan mungkin anemia sebab pucat sangat..Doktor minta saya makan makanan laut yang boleh tambah darah macam kerang, hati dan organ dalaman lain.Saya termenung sekejap.Saya memang sudah lama melatih diri untuk elakkan memakan organ dalaman seperti yang diajar Rasulullah SAW.
Jadi macam mana nak tambah darah ni? ..Saya terus contact kak lina, dan ceritakan masalah saya ni...Kak lina suggest saya ambil 2 bj vitalea Shaklee...Vitalea! Jujurnya, saya selalu miss makan Vitalea ni..maklumlah, rasa mcm dah ambil Vitamin C dan B Complex macam dah cukup, tapi rupenya tak..
_________________________________
Apa itu Shaklee Vitalea Iron Formula?
Merupakan produk pertama daripada Dr.Forest C Shaklee yang merupakan makanan tambahan yang seimbang dan paling komprehensif di dalam sains Shaklee yang mampu dimiliki. Vita-Lea diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. Merupakan "killer product" of Shaklee kerana ianya adalah multivitamin beserta iron sangat penting utk pembentukan darah dan sel.Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita), supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang.Ibu2 yang mengandung dan menyusukan anak sangat digalakkan mengamalkan pengambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan iron oleh si ibu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.Mengapa ada sesetengah ibu yang mengandung mahupun yang menyusukan anak mudah rasa pitam atau pening kepala? Hakikatnya ibu2 ini kekurangan zat besi @ iron dalam pengambilan diet harian mereka. (Patutlah!! Saya pernah pitam di pejabat sekali tau...)
___________________________________________________________
Sejak dari hari tu, saya mengamalkan pengambilan Vitalea 2 biji sehari pada setiap pagi dan pada sebelah malamnya, saya akan mengambil 4 biji Ostematrix sebelum tido sebab kalsium ni juga penting untuk membantu pembentukan sel darah merah =). Cara pengambilan seperti ini saya cadangkan kepada mereka yang mempunyai masalah tekanan darah rendah dan anemia. Allhamdulillah, sekarang dah hampir tiada langsung pening-pening...hehe.."

***********************************************************
Testimoni dari Pengguna Set A + Lecithin

Pagi tadi bukak fb update la mane patut..tengok ade nama Kak Huda tengah online FB..ape lg,pm la kak huda tanye khabar berita n perkembangan setelah mencuba Set A + Lecithin..
ok kat bawah ni dialog kami:

Kak Huda ade message mase saya dalam pntang lagi gitau x sabar n excited nak tengok produk saya jual..saya reply msg kak huda n suggest la Set A + Lecithin setelah bertanya pada Kak N set mane yang sesuai utk diet..

Alhamdulillah kak huda pon membeli set A + lecithin ..


so anda yang tengah cari2 suplemen utk diet, boleh la mencuba set A + Lecithin