Wednesday, May 25, 2016

Kekal Cergas Sepanjang Ramadhan

Tak lama lagi dah nak puasakan..
Shaklee ada perkenalkan set ramadhan tau
Set ni boleh di ambil satu family..
Dari anak,mak & ayah...

Ok antara fungsi-fungsi set ramadhan...


Set Ramadhan
****************

PERFORMANCE DRINKS

Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat. Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat, dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari.
Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya.


MEALSHAKE

Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan.
Rasanya yang sangat enak seperti aiskrim memberikan aroma baru pada yang mengamalkannya.


ENERGIZING SOY PROTEIN

memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi tanpa bahan pengawet, perisa dan pewarna yang tidak dibsenarkan. Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.

LECITHIN : bila puasa ni kan kita akan makan macam-macam makanan yang sedap. Lecithin bertindak sebagai pengemulsi minyak. Jadi walaupun makan macam-macam tidaklah kita risau sangat lemak yang akan bertapa dalam badan nanti.
Juga membantu penyerapan nutrien dgn lebih baik.


Korang sahur ape ye pagi tadi? from iReach HD on Vimeo.

Boleh juga order terus di sini atau hubungi saya

Lina | 016 350 5456
ID 859745
Shaklee Distributor Anda 

1 comment:

  1. Sentiasa hidup dalam kedaifan dan serba kekurangan. Sesiapa yang ingin menghulurkan sumbangan wang secara ikhlas, boleh melalui akaun maybank yang tercatat di bawah:

    Nama fakir miskin: Adila Bin Suboh
    No. Akaun Maybank: 151089317354

    Terima kasih.

    ReplyDelete